sâmbătă, 14 mai 2011

Vine o vreme....

."... cand prietenul e mai fericit cu altcineva decat cu tine dar nu trebuie sa crezi ca nu-ti mai e prieten, el ramane in continuare cel mai bun prieten doar ca si tu trebuie sa cauti sa fii mai fericit cu altcineva.
Deci, prietenul nu este fericit DOAR cu tine."

Scriam asta intr-un comentariu la un blog bine dezvoltat al lui Simplicissimus, un blog de acum doi ani aproape.
Stiam de atunci ca prietenul trebuie sa fie liber sa plece unde-i e lui mai bine. Daca nu-i mai e bine langa tine sau ii e mai bine langa altcineva, trebuie sa il lasi sa plece.
Unii poate cred ca eu sunt posesiva si nu-mi las prietenul sa plece, dar nu-i asa. Nu-s egoista, il las sa plece , e liber sa fie cel mai bun prieten al altcuiva, dar asta nu inseamna ca nu voi ramane cu nostalgia zilelor noastre cele mai bune. Si asta nu inseamna ca nu voi cauta sa aflu in continuare ce mai face si cum ii e de bine. Nu-l voi uita si-l voi ajuta daca va avea nevoie si voi sti ca are nevoie de mine.
Prietenul pierdut imi va ramane drag pana la capat.


Vizualizari: 14
Punctaj: 28
rating-uri pozitive: 6 | rating-uri negative: 0


E asa de trist!!!!!!!
Nu pot comenta!!!!!

#3, 15.06.2010 - 10:19, Utilizator cu poza Marylaadam


Da, e trist sa-ti pierzi un prieten cu care credeai ca mergi pana la capat dar e dreptul lui sa-si caute alt prieten cu care sa o ia de la inceput. Nu-i asta o forma de a-ti prelungi viata? Poate fi !
Un prieten care nu-ti cunoaste durerile poate sa te faca sa le uiti pentru un timp, e un fel de calmant...temporar pentru unii.
Vine ea si vremea adevarului, din pacate .
Te pup sa nu mai fii trista !

15.06.2010 - 15:26, Detinatorul pozei fortuna


pic
Daca este cu adevarat prieten nu cred ca este nevoie sa renunte la o prietenie pentru a-si face alta,daca e prieten asa va ramine si poate avea citi prieteni vrea .nu trebui sa renunti la unul pentru a avea un altu,se poate avea mai multi prieteni de odata,cel care renunta la tine pentru asi face alt prieten scuzama dar parerea mea este ca nu tia fost prieten sincer.TE PUP

#2, 15.06.2010 - 09:32, Utilizator cu poza dorimari


Unii oameni nu vor sa fie cunoscuti in profunzime . De aceea, cand prietenii reusesc sa-i cunoasca si sa-i inteleaga, fug, se ascund si-si cauta alti prieteni.
E un rudiment al salbaticiei fuga asta , cred.....

15.06.2010 - 15:19, Detinatorul pozei fortuna


pic
rabdarea sa inteleg, taria sa accept, forta sa o iau de la cap, si o brisca sa-i iau glanda... in 680 de ani de viata poti ajunge la forma asta de altruism... 80 de ani cresti inveti faci copii ii cresti ai nepoti ii cresti, inchei treburile cu perenul, si, dupa toata munca, incepi sa judeci aplecat pe esenta lucrurilor, instaurand comunismul organic intre dorinta si rezultanta... atata timp cat viata ramane picatura din visul unei nopti de vara, e normal sa zbati libelula isteria polenizarii.

#1, 15.06.2010 - 09:25, Utilizator cu poza crai33


exact:"rabdarea sa inteleg, taria sa accept, forta sa o iau de la cap" asta e rostul vietii, plus inteligenta de a schimba ceea ce pot schimba.
Intr-o prietenie adevarata cei dinauntru se schimba unul pe altul, se ajuta in efortul de adaptare, fiecare e ochiul exterior al celuilalt sau macar e promt la nevoia celuilalt."Isteria polenizarii" nu afecteaza o prietenie buna, nu, nu !

15.06.2010 - 15:15, Detinatorul pozei fortuna



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu